Supergood.

Vinn gratis trä från vår andrasortering till ditt sociala projekt
och bidra till att behandla träet på bästa möjliga sätt.

Supergood-tävlingen

Delta med ditt sociala projekt - så här gör du

Supergood-tävlingen fokuserar på hållbarhet både socialt och miljömässigt. För att ha chans att vinna måste ditt projekt därför bidra till att göra en positiv skillnad för personer med särskilda utmaningar. Det kan vara människor som befinner sig i utkanten av arbetsmarknaden eller kanske en skola som vill utnyttja våra utsorterade brädor till fördel för både skolan och miljön. Vi väljer ut projekt som i så stor utsträckning som möjligt fokuserar på social och resursmässig hållbarhet, eller något av de globala mål som vi på Superwood arbetar specifikt med.

Fyll i formuläret nedan för att delta i tävlingen. Vi strävar efter att utse en vinnare varje kvartal. Det kommer dock att variera då omfattningen av utsorterat trä varierar.
Vinnarna kommer att få besked direkt och vinsten kan hämtas på fabriken eller levereras mot en avgift.

Tävla här


Ett äkta Supergood-case

Gratis trä till elever i sjuan

På Langsøskolan i Silkeborg har eleverna i sjunde klass fått trä från Superwood till sitt arbete i ämnet hantverk och design.

Eleverna i sjunde klass på Langsøskolan har extra fokus på praktiskt arbete. Inom hantverk och design aktiveras eleverna både mentalt och fysiskt när de ska planera och bygga olika projekt som används av hela skolan.

Eleverna har många projekt på gång, och några av de senaste exemplen är en loungesoffa till de yngre klasserna och ett större projekt där ett gammalt kanotförråd ska förses med ny fasad och förvandlas till en aktivitetsbod för eleverna och lokalsamhället.

Superwood har alltså valt att stödja det goda arbetet på Langsøskolan och eleverna har därför fått gratis Superwood-trä genom vårt Supergood-program.