Supergood.

Vinn gratis trä från vår andrasortering till ditt sociala projekt
och bidra till att behandla träet på bästa möjliga sätt.

Supergood-tävlingen

Så här deltar du med ditt sociala projekt

Supergood är både ett socialt och resursansvarigt projekt. För att ha chans att vinna måste ditt projekt därför bidra till att göra en positiv skillnad för personer med särskilda utmaningar. Det kan vara människor som befinner sig i utkanten av arbetsmarknaden eller kanske en skola som vill utnyttja våra utsorterade resurser till gagn för både skolan och miljön. Vi kommer att välja ut projekt som i så stor utsträckning som möjligt fokuserar på detta eller något av de globala mål som vi på Superwood arbetar specifikt med.

Fyll i formuläret nedan och delta i tävlingen. Vi strävar efter att utse en vinnare varje kvartal. Detta kommer dock att variera då omfattningen av utsorterat trä också är varierande.
Vinnarna kommer att få besked direkt och vinsten kan hämtas på fabriken eller levereras mot en avgift.

Delta här


Ett äkta Supergood-case

Gratis trä till elever i sjuan

På Langsøskolen i Silkeborg har eleverna i sjunde klass fått trä från Superwood till sitt arbete i ämnet hantverk och design.

Eleverna i sjunde klass på Langsøskolan har extra fokus på praktiskt arbete. Inom ämnet hantverk och design aktiveras eleverna både mentalt och fysiskt när de ska planera och bygga olika projekt som används på hela skolan.

Eleverna har många projekt på gång, och några av de senaste exemplen är en loungestol till de yngre klasserna och det stora projektet är ett gammalt kanotförråd som kommer att förses med beklädning och förvandlas till en aktivitetsbod för eleverna och lokalsamhället.

Superwood har därför valt att stödja det goda arbetet på Langsøskolan och eleverna har alltså fått gratis Superwood-trä genom vårt Supergood-program.